OPTIKA KRALJEVIĆ

optika Kraljevic

Posjetili smo optiku i oftalmološku polikliniku Kraljević u samom središtu grada, u Gajevoj 19 i uvjerili u kvalitetu i poslovnost tvrtke koja već preko 35 godina pomaže građanima u očuvanju svog vida i nudi različite vrste svih renomiranih proizvođača naočala. U razgovoru sa vlasnikom gsp. Brankom Kraljevićem saznali smo osnovne podatke o nastajanju i prosperitetu ove uspješne tvrtke.

Optika Kraljević renomirani je optičarski obrt utemeljen 1984. čija je temeljna djelatnost proizvodnja i popravak naočala, proizvodnja oftalmoloških proizvoda te usluge i trgovina na malo i veliko proizvodima vezanim uz temeljnu djelatnost. Posluje na više lokacija u gradu Zagrebu. Ističemo oftalmološku polikliniku u samome središtu grada (Gajeva ulica 19) koja, kao privatna zdravstvena ustanova, pruža usluge specijalističkih očnih pregleda. Poliklinika za oftalmologiju Kraljević sklopila je ugovor o suradnji sa zdravstvenim osiguranjem o davanju usluga oftalmoloških pregleda njihovim osiguranicima i ovdje uz ordiniranje specijalista oftalmologa i optometrista, možete obaviti cjelokupni oftalmološki pregled koji uključuje ispitivanje vida, korekciju dioptrije, pregled očne pozadine i mjerenje očnog tlaka.

U sklopu Poliklinike u Gajevoj 19 nalazi se i studio za kontaktne leće gdje možete stručno obaviti pregled vida i korekciju dioptrije za kontaktne leće te dobiti poduku stavljanja i nošenja kontaktnih leća. Poslovnica je opremljena najsuvremenijom tehnologijom za izradu svih vrsta dioptrijskih i zaštitnih naočala, te nudi visoko sofisticirana rješenja za svakog korisnika posebno: za djecu, odrasle, i one iznad 40 godina (potencijalne presbyope), za rad ispred računala, za zaštitu od sunca... Uz jednojakosne i bifokalne proizvodimo i multifokalne (progresivne) naočale kojima se postiže maksimalna oštrina na svim udaljenostima (gledanje na blizu, na srednju udaljenost i na daleko). Među tehnološki najnovijim dostignućima, koja osiguravaju najbolje rješenje za vid, jesu progresivne naočale s Varilux® Ipseo® lećama. Varilux® Ipseo® je personalizirana progresivna leća izrađena na osnovi analize prirodnog načina gledanja individualno za svakog pacijenta. Kako bi oko moglo vidjeti cijelu okolinu, mora gledati preko cijele površine leće. Zone oštrog vida se podešavaju prema individualnom micanju očiju osobe i po potrebi se proširuju. Za optimalni komfor gledanja osobe koja pomiče glavu stvoren je posebno mekan dizajn leće. Tim dizajnom minimaliziran je plivajući efekt i izobličenje te tako omogućuje dinamičko gledanje.
Za izradbu takvih personaliziranih naočala Optika Kraljević je opremljena uređajem jedinstvenim u Zagrebu, tzv. Visioffice™ sustavom koji omogućuje mjerenje osobnog profila, odnosno pomičete li pri gledanju više glavom ili očima te time omogućuje pronalaženje optimalnog rješenja leća za svakog pojedinačno.

U Optici Kraljević se brizi o vidu - pa tako i zaštiti vida od štetnih sunčevih zračenja - pristupa studiozno, stručno i s posebnom pozornošću: od savjeta oko najbolje zaštite očiju do odabira sunčanih naočala, a u ponudi je veliki izbor sunčanih naočala i dioptrijskih okvira vodećih robnih marki koje potpisuju poznati modni kreatori. Iz ponude kontaktnih leća možete odabrati: dnevne, mjesečne, tromjesečne leće; torične i progresivne, leće s UV zaštitom, leće u boji te sve tekućine za održavanje leća kao i kapi za oči. Dvadesetak zaposlenih, ulaganje u nove tehnologije i vrhunska kvaliteta usluge spoj su tehnologije i ljudskih resursa i čvrste su pozicije Optike Kraljević za opstanak na tržištu. (D.H)


 Sva prava pridržana © DSH Mreža d.o.o. 2008 — Developing: Paralaksa d.o.o.